Mia Sara Nasuha - Papa I Love U

RM19.90

Product Info :
Actor / Artist : Mia Sara Nasuha

Format : DVD
Barcode : 2301000000006
Language : Malay
Subtitle : English
Genre Type : Love Story
Region : NTSC ALL
Disc Quantity : 1
Label : K & L Entertainment Sdn Bhd
Synopsis :
"Sinopsis Filem Papa I Love You turut dibintangi pelakon cilik, Mia Sara Nasuha sebagai Mia. Filem Papa I Love You mengangkat kisah kasih sayang dan dilema yang dihadapi bapa tunggal, Bahar lakonan Zalif terhadap anaknya, Mia selepas kematian isteri manakala Lisa melakonkan Elly. Selepas kehilangan isteri tercinta, Bahar terpaksa berusaha hidup berdikari. Dia yang sebelum ini sibuk dengan pelajaran dan pengalaman bekerja yang berdepan banyak masalah, membuatkan dia tidak mempunyai keyakinan diri untuk membina hidup baru.
Namun, atas semangat, dorongan dan kasih sayang terhadap anaknya, Bahar nekad untuk berubah. Apakah Bahar akan berjaya melakukannya? Perkenalan dengan Elly juga banyak membantu Bahar menguruskan Mia yang rindukan kasih sayang seorang ibu.
Di sisi lain pula, Elly yang tiada hubungan baik dengan bapanya cukup kagum melihat kasih sayang terjalin antara Bahar dan Mia. Apakah Elly juga mampu memaafkan dan menerima bapanya semula? Papa I Love You mengungkap kasih seorang bapa.
"

Add to Cart:

  • Model: KL-DVD-698
  • Shipping Weight: 0.17kgs
  • Manufactured by: K&L Entertainment


This product was added to our catalog on Wednesday 26 December, 2012.

Asia Home CDs Entertainment is Upfront