Upin & Ipin - Upin & Ipin Dan Kawan-kawan

RM22.90

Product Info :
Actor / Artist : Upin & Ipin

Format : DVD
Barcode : 9555566507131
Language : Malay
Subtitle :
Genre Type : Pop
Region :
Disc Quantity : 1
Synopsis :
"1. Hari Ibu
Hari ibu akan tiba tidak lama lagi. Rakan-rakan Upin dan Ipin seronok berkongsi pengalaman masing-masing menyambut Hari Ibu. Upin dan Ipin yang tidak pernak menyambut hari tersebut hanya mendengar cerita dan penerangan dari Cikgu Jasmin. Apabila pulang mereka bertanyakan cara menyambut Hari Ibu kepada Opah dan Kak Ros, namun mereka enggan memberitahu. Namun Kak Ros mengatakan kepada mereka ada cara untuk menaybut Hari Ibu.
2. Upin, Ipin & Apin
Dalam perjalanan pulang selepas bermain, Upin, Ipin, Ehsan dan Fizi terjumpa seekor anak kucing terbiar yang comel dan manja. Upin dan Ipin bercadang untuk membela anak kucing tersebut dan menamakannya Apin. Kak Ros menegah pada mulanya tetapi akhirnya bersetujui setelah Opah membenarkan.
3. Satu Malaysia
Sedang Upin & Ipin dan kawan-kawan asyik bermain perang-perang, Opah memanggil mereka untik minum petang. Sambil menjamu, Opah menceritakan pengalamannya ketika zaman daurat dahulu. Selepas habis berceloteh, Opah menyuruh mereka menghantar sedikit makanan kepada Tok Dalang. Setibanya mereka di rumah Tok Dalang, mereka melihat Tok Dalang sedang sibuk mengecat Jalur Gemilang rumahnya. Kawan-kawan ingin turut mengecat bersama.
"

 Sold Out 
  • Model: LCDVD770001
  • Shipping Weight: 0.17kgs
  • Manufactured by: Sony Music


This product was added to our catalog on Tuesday 13 July, 2010.

Asia Home CDs Entertainment is Upfront